Evenemang

Passion för matlagningen


Jag har genom åren drivit ett antal restauranger och hotell, detta har bl.a. gett mig stor erfarenhet av kokkonsten.
Jag har en stor kärlek till matlagning och bjuder gärna till gästabud privat men använder även mina kunskaper kommersiellt.
Många gånger i kombination med musik så att vi både sköter mat och underhållning samt om så önskas lekar och upptåg.

Företagsevent, privata fester, minnesstunder o.s.v.

Företag som anlitat mig är bl.a. Bonus möbler, K.O.O.L, Hemköpskedjan, Länsstyrelsen i Jämtland, Storsjöteatern, Engströms Trä och Interlink i Gislaved.


Populärt på menyn

Norrländskbuffé baserad på marinerat reninnanlår med murkelstuvning, rökt fjällfisk med örtsås, kokt mandelpotatis, div.
primörer, avrundat med glass och varma hjortron till efterrätt är en av de populära menyerna.

Musiken


Rock & Blues

Jag bjuder både på eget material och musik från en bred repertoar. Programmet anpassas efter önskan. Jag har ett stort antal egna rock & blueslåtar med 50/60-talssound, men jag spelar ofta och gärna även kända schlagers och gamla rock & bluespärlor, varav många ur Elvis repertoar – allt i svängigt och dansvänligt tempo!


Rofyllt

En musikalisk resa med egna nyskrivna sånger som vill mana till eftertanke och ge tröst och förklaring.
Sinnesrokonserten erbjuder möten med både vardagskänslor och tänkvärdheter - rädsla, sorg, kärlek och glädje. Genom musiken vill jag erbjuda en känsla av lugn, nya möjligheter och framtidstro.
Programmet har ett andligt innehåll och spelas ofta i lyssnande miljöer / kyrkomiljöer.


Elvis musik

Sedan ungdomen har Elvis Presley funnits där för mig med sin musik fylld av både sorg och glädje, men framför allt kärlek. Elvis Night är en konsert som hyllar "the King" med tolkningar ur hans många genres – rock´n roll, gospel, countrymusik och kärlekssånger.
Elvis Presleys musik är mångfacetterad, men starkt influerad av gospel. Han gav ut flera gospelalbum, värmde ofta upp med gospel och uttrycker i dessa både starka och ärliga känslor. I konserten Elvis Gospels bjuder jag på flera av hans mest älskade sånger som How great thou art, Where could I go but to the Lord, He is my everyting m fl.
Tillsammans med min orkester Graceband kan ni även få en danskväll till Elvis härliga musik.


Svensk Blues i Anden

En resa genom livet med en röra av känslor i text och sköna blåtoner.
Jag framför läsarsånger, psalmer och nyskrivet i gungande bluesversioner vilket ger
texternas innehåll en ytterligare dimension.


Musik i vården

Ett av mina käraste uppdrag är att åka på äldreboenden och andra vårdinrättningar och bjuda på en stunds avbrott i vardagen. Jag anpassar programmet efter era önskemål och hur publiken vill ha det. Bland äldre blir det gamla kända toner som Lilla vackra Anna, Torparvisa, Pärleporten m.fl.
I samband med dessa program samarbetar jag ofta med studieförbund. Som t.ex ABF, Studieförbundet Vuxenskolan, Studiefrämjandet, NBV, Bilda m.fl.


Julkonserter

Julkonsert i ny tappning där traditionella jullåtar blandas med nyskriven julmusik och stämningsfulla klassiker. Julkonserten "Blue Christmas" bjuder bland annat på mina tolkningar av Silent Night, Here comes Santa Claus och paradnumret Blue Christmas