jonny2

matbord

Kontakta mig för utformandet av eran middag/event!

Jag har genom åren drivit ett antal restauranger och hotell, detta har bl.a. gett mig stor erfarenhet av kokkonsten. Jag har en stor kärlek till matlagning och bjuder gärna till gästabud privat men använder även mina kunskaper kommersiellt, många gånger i kombination med musik så att jag sköter mat,underhållning samt om så önskas lekar och upptåg. Företagsevent, privata fester, minnesstunder o.s.v. Vid behov så tillhandahåller jag erfoderlig mängd personal.

Företag som anlitat mig är bl.a. Bonus möbler, K.O.O.L, Hemköp, Länsstyrelsen i Jämtland, Storsjöteatern,Engströms Trä, Interlink i Gislaved med flera.

Norrländsk buffé baserad på marinerat ren-innanlår med murkel-stuvning, rökt fjällfisk med örtsås, kokt mandelpotatis, div. primörer, avrundat med glass och varma hjortron till efterrätt är en av de populära rätterna på min meny.

Som inbiten fiskare lagar jag också väldigt gärna till min fångst efter eget recept. Jag har en särskild kärlek till gäddan, denna oförtjänt ratade fisk. Därför gör jag vad jag kan för att få folk att våga äta den. Jag har bl.a. medverkat vid gäddfiske-dagar där jag visat hur man tar reda på och bäst tillagar gädda. Mina planer är att i framtiden ge ut en kokbok med mina egna recept på gädda, abborre och lake. Där Gäddfärs-muffins med pressad potatis, vår-primörer och rosmarin-culinaise och Wokad gädda på Kinavis är två av rätterna.